Freitag, Juli 3, 2015
728x90 radioKOHA

LAJME

Qytetarët janë ankuar në KALLXO.com për sfidat me të cilat përballen fëmijët e tyre në rrugën deri te shkolla. Shkolla e tyre gjendet nja 3...

Ruçi tregon se aktualisht është duke u punuar në nyjën lidhëse të dy autostradave, asaj “ Ibrahim Rugova” që lidh Kosovën me Shqipërinë dhe...
radioKOHA WhatssApp Online

STAY CONNECTED

39,004TifozëtSi
602NdjekësitNdjek
38NdjekësitNdjek
728x90 radioKOHA